Sjanger: folkemusikk med innslag av vise, jazz, rock og verdensmusikk

Østfoldbandet KuLokkCall gav på nyåret ut sitt debut album “Kvinnfolk”. Som navnet tilsier er musikken basert på tradisjonsmusikken i Østfold, som de så gir sitt personlige utrykk, med innslag av jazz, rock. Bandet består av Sunniva Berg på vokal, harpe og indisk harmonium, Terje Støldal på el-bass, Eivind Kløverød på perkusjon og André Kristoffersen på tråorgel, wurlitzer og synt.

Bandet har i samarbeid med Østfold Musikkråd spilt inn plata ”Kvinnfolk” som er gitt ut av plateselskapet ta:lik (Hekla Stålstrenga, Sudan Dudan m.v.) Plata kan høres i sin helhet på Spotify.

«KuLokkCall er et spennende live-band med profesjonell tyngde og et helstøpt uttrykk. Vokalist og frontfigur Sunniva Berg imponerer både når det gjelder stemmeprakt og utstråling. Hun er en god formidler av historiene i tekstene, og har et sterkt og levende uttrykk med mange fasetter. De tre andre i bandet bidrar også i aller høyeste grad til å gi KuLokkCall sitt spennende uttrykk, og sammen fremstår de som et helhetlig band som kommuniserer godt med publikum.»

(Birgitte Magnus, daglig leder Østfold musikkråd)